مقالات آموزشی

 
تزریق و درمان درد سندرم تونل کارپال - Carpal tunnel syndrome

تزریق و درمان درد سندرم تونل کارپال - Carpal tunnel syndrome

در سطح داخلی (کف) مچ دست، تونلی به نام تونل کارپال وجود دارد که کف آن از استخوان‌های مچ دست و سقف آن از یک لیگامان تشکیل شده است. تندون عضلات حرکت دهنده انگشتان، عروق و اعصاب کف دست از داخل این تونل عبور می‌کنند. عصب مدین که مسئولیت عصب دهی به تمام انگشتان بجز انگشت کوچک و ...
تزریق و درمان درد عضله ساب اسکپولاریس یا دردهای شانه

تزریق و درمان درد عضله ساب اسکپولاریس یا دردهای شانه

بورس‌ها کیسه‌هایی حاوی مایع مفصل هستند که مسئولیت آن‌ها کمک به حرکت روان‌تر مفاصل است. تندون‌ها بافت همبندی هستند که عضلات را به استخوان‌ها متصل می‌کنند و مسئولین انتقال نیرو به استخوان‌ها را بر عهده دارند. عضله ساب اسکپولاریس در سطح جلویی استخوان کتف قرار دارد.
تزریق و درمان درد تاندون عضله دو سر بازو

تزریق و درمان درد تاندون عضله دو سر بازو

عضله دو سر بازو در محل اتصال به شانه دو تاندون دارد. سر بلند این عضله نسبت به سر کوتاه در سمت خارجی شانه متصل می‌شود. این عضله مسئول خم کردن آرنج و جلو آوردن بازو نسبت به بدن است.
درد سطح داخلی آرنج و بازو

درد سطح داخلی آرنج و بازو

مسئولیت عصبدهی به شانه، بازو، ساعد و دست، شبکه ای عصبی به نام شبکه بازویی است که از نخاع در سطح گردن منشا می گیرد. دو شاخه از این شبکه به نام های مدیال براکیال کتانوس (medial brachial cutaneous) و اینترکوستوبراکیال (intercostobrachial) مسئولیت عصب دهی به سطح داخلی بازو را بر عهده دارند.
 تشخیص و درمان درد آرنج با تزریق تحت گاید سونوگرافی

تشخیص و درمان درد آرنج با تزریق تحت گاید سونوگرافی

مفصل آرنج از اتصال استخوان بازو با استخوان اولنا (یکی از استخوان‌های ساعد) تشکیل می‌شود. مفصل آرنج مستعد ابتلا به آرتریت به دلیل عوامل مختلفی است که همه آن‌ها باعث تخریب غضروف مفصل می‌شوند. استئوآرتریت شایع ترین نوع آرتریت است است که باعث درد آرنج می‌شود.
درمان و دلایل درد سندروم تونل کارپال

سندروم تونل کارپال

درد، بی حسی و سوزن سوزن شدن دست به دلیل فشار روی عصب مدیان (عصب میانی) تخمین زده می شود که از هر بیست بزرگسال، یک نفر بعد از ضربه به مچ دست، حرکات مکرر یا یک بیماری التهابی دچار دست درد، بی حسی و گزگز می شود. این وضعیت به عنوان سندرم تونل کارپال شناخته می شود. زمانی شروع می شود که...
درمان درد دست با تزریق تنوسینوویت د کوئروین-De Quervain

درمان درد دست با تزریق تنوسینوویت د کوئروین-De Quervain

بیماری د کوئروین به دلیل التهاب و تورم تندون‌های متصل کننده عضلاتی که شست را باز می‌کنند به وجود می‌آید. التهاب و برجستگی این تندون‌ها معمولا به دلیل حرکات تکرارشونده چرخشی مچ اتفاق می‌افتد. اگر این بیماری درمان نشده باقی بماند، غلاف تندون ضخیم‌تر می‌شود که باعث برجستگی آن در سطح مچ و درد اضافی می‌شود.
درد پشت کتف ناشی از اختلال عصب سوپرا اسکپولار و روش های مختلف درمان

درد پشت کتف ناشی از اختلال عصب سوپرا اسکپولار و روش های مختلف درمان

در پشت استخوان کتف یک تیغه استخوانی وجود دارد که عضلات ماهیچه پشت کتف را به دو دسته بالایی و پایینی تقسیم می‌کند. عصب سوپرا اسکپولار (suprascapular) از اعصاب خارج شده از نخاع در ناحیه گردن منشا می‌گیرد و به سمت پایین می‌آید و عضلات بالا و پایین این تیغه استخوانی عصب دهی می‌کند.
فیزیوتراپی برای درمان این دسته از افراد گزینه مناسبی است. نکته دیگری که وجود دارد این است که اضافه و

علت خواب ‌رفتن انگشتان دست چیست؟

گزگز و خواب رفتن انگشتان دست، علل مختلفی دارد و شایع‌ترین علت آن، گیر افتادن اعصاب دست است.اعصاب دست در قسمت‌های مختلفی گیر می‌افتند که شایع‌ترین محل آن در مچ دست است. عصب مدیان از وسط مچ عبور می‌کند تا به انگشتان برسد. این قسمت به شکل تونل است که به تونل کارپال معروف است.اگر در این تونل به صورت علتی روی عصب فشار وارد شود علامتی مثل گزگز و مورمور شدن دست‌ها، سوزش و درد ایجاد می شود و انگشتان دچار خواب‌رفتگی می‌شوند.
درد انگشت ماشه ای و درمان آن

درد انگشت ماشه ای و درمان آن

ماشه‌ای شدن انگشتان دست به وضعیتی می‌گویند که با تکان دادن انگشت، این انگشت گیر می‌کند و با تلاش بیشتر برای حرکت دادن آن، ناگهان آزاد می‌شود. این وضعیت به دلیل تندینیتیس (التهاب تندون) تندون عضله‌ای که انگشت را می‌بندد اتفاق می‌افتد. به دلیل التهاب تندون متورم می‌شود و در غلاف خود گیر می‌کند.
مشکلات درد رباط های شانه و درمان غیر جراحی آن

مشکلات درد رباط های شانه و درمان غیر جراحی آن

شانه متحرک ترین مفصل بدن است. و توانایی حرکت 180 درجه در اطراف تنه را دارد که توسط رباط ها و عضلات قوی احاطه شده است. این به ما امکان می دهد تا حرکات متنوعی را انجام دهیم، مانند خاراندن پشت، برداشتن وسایل از قفسه، پرتاب توپ. اما به دلیل این توانایی حرکتی، یکی از آسیب پذیرترین مفاصل در برابر ضربه و فشار است
درد و گرفتگی اطراف شانه

درد و گرفتگی اطراف شانه

در طی عارضه‌ی تاندونیت روتاتور کاف، تاندون‌ها و عضلاتی که مسئول حرکت دادن مفصل شانه‌ی شما هستند آسیب می‌بینند. در صورتی که به تاندونیت مبتلا هستید، تاندون‌های شما آسیب دیده و یا ملتهب شده‌اند. تاندونیت روتاتور کاف با نام سندرم گیرافتادگی شانه نیز شناخته می‌شود. این عارضه...
درد و انواع آسیب های شبکه بازویی

درد و انواع آسیب های شبکه بازویی

شبکه بازویی شبکه ای از اعصاب در شانه است که سیگنال های حرکتی و حسی را از نخاع به بازوها و دست ها منتقل می کند. آسیب های شبکه بازویی معمولاً از ضربه به گردن ناشی می شود و می تواند باعث درد، ضعف و بی حسی در بازو و دست شود. آسیب های شبکه بازویی اگر شدید نباشند اغلب به خوبی بهبود می یابند. بسیاری از افرادی که آسیب های جزئی شبکه بازویی دارند 90 تا 100 درصد عملکرد طبیعی بازوهای خود را بازیابی می کنند.
تسکین درد شانه با تزریق کورتیزون

تسکین درد شانه با تزریق کورتیزون

اگر از درد شانه مرتبط با بیماری های رایج شانه رنج می برید، ممکن است تزریق را به عنوان بخشی از برنامه درمان مدیریت درد خود در نظر گرفته باشید. پزشکان معمولاً قبل از توصیه جراحی به بیماران، روش‌های محافظه‌کارانه مانند لیزر یا تزریق را توصیه می‌کنند.
ابلیشن با فرکانس رادیویی برای درد شانه

ابلیشن با فرکانس رادیویی برای درد شانه

اگر درد شانه به دلیل پارگی روتاتور کاف یا آرتروز را تجربه کرده‌اید، می‌دانید که چگونه وظایف و کار روزانه قطع می‌شود و خواب تقریباً غیرممکن است. شما باید برای رسیدن به چیزها کمک بخواهید و دامنه حرکت شما تقریباً به هیچ می رسد. هنگامی که داروها، جراحی و فیزیوتراپی نمی توانند تسکین دهند، درد مزمن شانه به طور منظم از طریق طیف وسیعی از روش ها درمان می شود. در پست امروز، فرسایش رادیوفرکانسی را برای درد شانه بررسی خواهیم کرد.
علائم آسیب دیدگی بازو و درمان های غیرجراحی درد مربوطه

علائم آسیب دیدگی بازو و درمان های غیرجراحی درد مربوطه

ما بیماران زیادی را می بینیم که درد بازوی آنها نتیجه مستقیم فشردگی عصب در قسمت فوقانی پشت یا گردن است. رادیکولوپاتی گردن (اعصاب به دام افتاده) شبیه به گیر افتادن معروف در قسمت تحتانی کمر که به سیاتیک معروف است، معمولاً شامل درد تیراندازی به سمت پایین بازو است که اغلب به مچ دست و انگشتان امتداد می یابد، اما ...
درمان درد اپی کوندیلیت خارجی با تزریق  تاندون عضله کارپی رادیالیس برویس

درمان درد اپی کوندیلیت خارجی با تزریق تاندون عضله کارپی رادیالیس برویس

عضله کارپی رادیالیس برویس عضله ای در سمت قدامی ساعد است که یک سر آن به برجستگی خارجی آرنج (اپی کوندیل خارجی) و سر دیگر آن به انگشتان دست متصل می شود. وظیقه این عضله باز کردن انگشتان و چرخاندن مج دست به سمت بیرون است. در بیمار آرنج تنیس باز یا اپی کوندیلیت خارجی به دلیل استفاده مکرر از این عضله تندون (بافت همبندی که عضله را به استخوان متصل می کند) آن در محل آرنج دچار پارگی های مکرر میکروسکوپی و التهاب می شود. نتیجه این موضوع درد برجستگی خارجی آرنج است که با فعالیت بدتر می شود. به دلیل شیوع بالا این بیماری در بین تنیس بازان نام دیگر این بیماری آرنج تنیس باز است.
علل گزگز،بی حسی،خواب رفتگی و مورمور شدن دست و پا

علل گزگز،بی حسی،خواب رفتگی و مورمور شدن دست و پا

گزگز دست یا هر دو دست نشان دهنده، نبودن احساس یا حواس در دستان یا انگشتان شما است. اغلب، گزگز دست همراه با علائم دیگر از قبیل سوزن سوزن شدن دست، کرختی یا سوزش کف دست است. بازو، دست یا انگشتان ضعیف یا بدترکیب می شود.
عصب اولنار

بلاک عصب اولنار (Ulnar) در مچ دست:

عصب اولنار از شبکه بازویی در کنار گردن منشا می گیرد و از زیر و جلوی شریان آگزیلاری (Axillary) وارد حفره زیر بغل می شود، به سمت خلفی و داخلی بازو حرکت می کند، و از پشت آرنج (بین برجستگی داخلی و پشتی آرنج) وارد ساعد می شود. عصب اولنار در مسیر خود از بین عضلات و تاندون های متعددی عبور می کند. این عصب از سمت داخلی ساعد به سمت مچ دست حرکت می کند و 3 سانتی متر قبل از رسیدن به دو شاخه انتهایی، دورسال(dorsal) و پالمار (palmar)، تقسیم می شود. شاخه دورسال به پشت دست و پشت انگشتان حلقه و کوچک عصب دهی می کند. شاخه پالمار به کف دست و جلوی انگشتان حلقه و کوچک عصب دهی می کند.
اعصاب دیجیتال و متاکارپال

بلاک اعصاب دیجیتال (digital) و متاکارپال (metacarpal):

اعصاب متارکارپال به اعصاب کف دست گفته می شود. این اعصاب در پایه انگشتان به شاخه های انتهایی خود به نام اعصاب دیجیتال تبدیل می شوندو اعصاب دیجیتال، در سمت کناری انگشتان، تا نوک انگشتان ادامه پیدا می کنند و مسئول عصب دهی به کل بافت های انگشت هستند.
123
ساعات پذیرش بیمار
شنبه تا چهار شنبه: 14 تا 17 عصر
تلفن: 88460605-021  ,  88449335-021
تلفن‌همراه:09198172104-09338866615-09914686402
بالا