درباره پزشک

پروفسور سیروس مومن زاده فلوشیپ فوق تخصصی درد شناسی و طب درد استاد دانشگاه با رتبه فول پروفسور(انستزیولوژیست) عضو انجمن بین المللی درد جهان، عضو انجمن بررسی و مطالعه درد ایران درمان سر درد، درد شانه، درد گردن، کمر درد، زانو درد، دردهای مزمن (دردهایی که بیش از ۳ ماه طول کشیده باشد) ، دردهای سرطانی و ناشناخته.
ادامه مطلب
ساعات پذیرش بیمار
شنبه تا چهار شنبه: 14 تا 17 عصر
تلفن: 88460605-021  ,  88449335-021
تلفن‌همراه:09198172104-09338866615-09914686402

جدیدترین مـقالات آموزشی

درد دیسک کمر از پیشگیری، علل، تشخیص تا درمان

یکی از شایع ترین بیماری در افراد دیسک کمر است با گسترش فناوری وکم تحرکی در افراد و نشستن زیاد و ایستادن طولانی مدت باعث ضعف در عضلات به ویژه در اطراف کمر شده و بر سلامت فرد تاثیر زیادی می گذارد . اکثر افراد در طول عمر خود دچار کمر درد می شوند اما می توان برای پیشگیری از کمر درد و فرسایش دیسک ها اقداماتی انجام داد.

درمان درد انگشتان دست با بلاک عصب دیجیتال

عصب دیجیتال مسئول عصب دهی به انگشتان دست است. بلاک (بستن عبور پیام عصبی با بی حس کردن عصب) این عصب برای بی حسی موضعی در طی جراحی های انگشتان مانند جراحی تاندون ها یا شکستگی های استخوان، و کاهش درد بعد از جراحی هایی مانند تعویض مفصل، استفاده می شود.

درمان درد سطح مقطع کمر با بلاک گانگلیون های سمپاتیک کمری تحت هدایت سونوگرافی

بلاک عصب به معنی مسدود کردن انتقال های پیام درد با استفاده از تزریق مواد بی حسی (در بلاک موقتی) و مواد تخریب کننده عصب (در بلاک دائمی) گفته می شود. در مواردی دارو های ضد التهابی نیز به محل عصب تزریق می شوند که باعث کاهش التهاب عصب و شروع فرآیند بهبودی می شوند.

ورزش‌های مفید برای تسکین درد سیاتیک

برای کسانی که قبلا درد سیاتیک را تجربه کرده اند، به خوبی می‌دانند که این درد چقدر وحشتناک و غیر قابل تحمل است. درد پایین کمر که مربوط به درد سیاتیک می‌باشد، می‌تواند در اکثر اوقات مانع از تحرک فرد شود و همچنین انتقال درد از سیاتیک به هر نقطه ای از بدن می‌تواند وجود داشته باشد.

درمان درد پا با استفاده از تزریق داخل تندون باز کننده سطحی پا

تندون های باز کننده سطحی پا مستعد تندینیتیس(التهاب تندون) درقسمتی از آنها که روی پا قرار دارند هستند.کفش ها،چکمه ها ویا اسکیت های مخصوص اسکی روی یخ که به صورت کیپ بسته می شوند،از فاکتور های محرک در ابتلا به تندینیتیس حاد این تندون هستند.بیماری های استخوانی و کیست های غدد عصبی نیز نیز به عنوان مسبب های این تندیتیس گزارش می شوند.
بالا